Osman Genç: Bizim İşimiz Halkımızı Mutlu Etmek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile birlikte vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

Genç, "Bizim işimiz halkımızı mutlu etmek. Onun için koltukta değil, şantiyedeyiz. Çünkü Samsun'a ve insanına aşığız." dedi Canik Belediyesi'nin Canik Kültür Merkezi (CKM)'ndeki Ramazan akşamları sürüyor. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin de misafir olduğu programda, Belediye Başkanı Genç ve Yeni vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Canik Belediyesi Meclis üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde yaklaşık 800 kişi aynı anda iftarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

"EN MUTLU OLDUĞUM ANLAR"
Teravih namazı sonrası ise yine vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Genç, "Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlikteyiz. Ramazanı halkımızla birlikte yaşıyoruz. Benim en mutlu olduğum anlar, vatandaşlarımızla, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarla birlikte geçirdiğim zamanlardır. Çünkü onlarla sıcak bir çay yudumlarken ettiğimiz sohbetin, çocukların gözlerindeki ışıltıyı görmenin tadı bir başka. Biz vatandaşlarımızı seviyoruz, onlar da bize güveniyor. Onların güvenini boşa çıkarmadığımız için mutluyum." dedi.

"KOLTUKTA DEĞİL, ŞANTİYEDEYİZ"
Kendisinin ve ekibinin sürekli alanda olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "Bizim işimiz halkımızı mutlu etmek. Onun için koltukta değil, şantiyedeyiz. Tek derdiğimiz var, Canik'i, Samsun'u daha ileriye götürecek işler yapmak. Bugün ilçemizin her yanında dev vinçler görebiliyorsak, ilçemiz adeta şantiyeye döndüyse, her alanda büyüme sağladıksa bunun en büyük nedeni Samsun'a ve insanımıza olan aşkımızdır. Eğer bir çocucuğumuzun gözlerindeki ışıltıyı artırıp, geleceğe umutla bakmasını sağlayabiliyorsak, Canik'in herhangi bir köşesindeki Ahmet Amca'nın, Ayşe Nine'nin gönlüne huzur verebiliyor, yüzünde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize." diye konuştu .