İsmetpaşa Grup Köy Yollarına Asfalt Atılıyor

Bursa İl Özel İdaresi, Karacabey'in İsmetpaşa, Sultaniye, Akhisar köyleri grup yollarının 13 kilometrelik bölümünde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ve Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban yolda yapılan çalışmaları inceledi. Milletvekili Önder Matlı, tarım denince akla ilk gelen ilçenin Karacabey olduğunu belirterek, yol yapımının bölge için önem arz ettiğini dile getirdi. Seçim döneminde ova köyleri Hotanlı-Okçuköy arası yol yapım işini öncelikler arasına aldıklarını hatırlatan Matlı, şöyle konuştu: "Beklentimiz bir aksilik olmazsa en geç 2013 yılı içerisinde yatırımlara başlanmış olacak.

Bugün çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Karacabey tarımsal üretimde domates ve mısır üretiminin merkezi. Burada bugün çok önemli bir yol projesini beraber gerçekleştiriyoruz. Bölgemize, vatandaşımıza hizmet verecek nitelikte kaliteli bir yolun yolun inşaatına başladık. Bildiğim kadarıyla bu sene yaklaşık 500 kilometreye yakın bir yol çalışması gerçekleştirilecek." İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise 2.5 milyon liraya mal edilecek yolun 2012 Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban da ilçe için yolun yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.