AK Parti Dursunbey İlçe Kadın Kolları Yeni Yönetimi Belli Oldu

Dursunbey AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Oktay’ın parti tüzüğü gereği görevden alınmasının ardından, başkanlığı Hasbiye İpekçi getirildi.

Dursunbey'de AK Parti' nin kurulduğu günden bu yana Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sümeyye Oktay en Son geçtiğimiz 5 Ekim'de yapılan kongrenin ardından yeniden başkan seçilmişti

Fakat AK Parti tüzüğü gereği Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın kızı olan Sümeyye Oktay, babasının başkan olması sebebi ile ani bir kararla parti genel merkezi tarafından yönetim listesi ile birlikte görevden alınmıştı.

Sümeyye Oktay’ın görevden alınmasının ardından göreve getirilen Hasbiye İpekçi’nin listesinde partiye ilk kez katılan birçok isim yer aldı. Saat 21:30’da başlayan toplantıda İlçe Başkanı Halil Demir yeni yönetime parti çalışmaları hakkında bilgi verdi

2001 yılından bu yana kadın kollarında yer alan tüm üyelere de teşekür eden Demir, yeni seçilen yönetime ise hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Partideki yürütme kurulunu da açıklayan Halil Demir, kadın kollarında aktif olarak yer alacak isimlere görevleri hakkında bilgi verdi.

Toplantının Sonunda toplu fotoğraf çekimi yapılırken partide yer alan yeni isimler şöyle "Hasbiye İpekçi, Eda Özden Kandemir, Emine Nural, Hatice Akman, Fadime Yıldız, Hacer Bıldır, Sibel Sarıoğlu, Emine Dede, Ünzile Mehrioğlu, Ünzile Gökduman, Fatma Kireç, Nurcan İpekçi, Yıldız Yıldırım, Seda Savran, Melek Bozkurt, Sevim Cihan, Fatma İnan, Özden Özden, Filiz Özkıran ve Zeliha Özer'den oluştu .
Kaynak: İHA