Nazilli Ak Parti'den Vekile Sürpriz Karşılama

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından memleketi Nazilli’ye gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, eşi Gülseren Kılınç ve Nazilli teşkilatı tarafından sürpriz bir törenle karşılandı.

Aydın’ın Kuyucak ilçesi Yamalak beldesi yol kavşağında çok sayıda partili tarafından karşılanan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, mutluluğunu gizleyemedi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Ana kademe yönetimi tarafından yapılan sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Milletvekili Kılınç; “Gerçekten hiç beklemediğimi bir şeydi, çok keyif aldım. Yamalak sınırında hoş geldiniz demeleri bir birlikteliğin, bir sevginin ürünü. Zamanlarından feda ederek buraya geldiler. Bu güzel ekiple Nazilli’mize ve Aydın’ımıza güzel hizmetler üreteceğimizden eminim. Mecliste programlanan işler, programlanan süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir çaba sarf edildi. AK Parti grubumuz tam bir birliktelik içerisinde oldu, tabii ki muhalefette yine muhalefet etme görevini yaptı. Bu yasaların geçmesini engelleyerek ve arzu edilmeyen görüntülere maalesef sebebiyet verdiler. Biz AK Parti olarak hizmet üretiyoruz. Sürekli olarak hizmet üretme içerisindeyiz. Muhalefet ne yaparsa yapsın biz 75 Milyon’un sorumluluğunu düşünerek görevimizi yılmadan yerine getirmekteyiz” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

"Meclis yasama faaliyetlerine ara verdi ama biz bölgelerimizde sahaya inerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diyen Kılınç; “AK Parti grubunun bütün milletvekilleri kendi seçim bölgelerine dağıldı ve 3 aylık süreçte ziyaretler ve sohbetler düzenleyecek, bölgemizde yapılması gereken projeler ile uğraşacağız. Bizim için ‘Durmak Yok Yola Devam’ sözü esastır. Çünkü dediğimiz gibi biz hizmet üretmek için, vatandaşa çare olabilmek için çalışıyoruz. Ayrıca halkımıza Meclisten yeni geçen ve geçecek yasa ve kanunlar hakkında bilgilendirmelerde de bulunacağız” diye konuştu

Milletvekili Kılınç, eşiyle 3 haftadır görüşemediğini belirterek, kendisini karşılamasından çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Yol kenarında düzenlenen karşılama töreninin ardından Pamukören Beldesinde bulunan parka giden partililer, Milletvekili Kılınç ile sohbet etti. Kılınç tarafından, temiz havası ve doğal güzelliğiyle partilileri dinlendiren parkta, TBMM’de yasa çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Kaynak: İHA