Kocama ikinci bir eş alması için müsade ettim

Yazar Sibel Üresin, "Kocama ikinci bir eş alması için müsade ettim" dedi, canlı yayın karıştı.

Yazar Sibel Üresin, 'Kocama ikinci bir eş alması için müsade ettim ' dedi, canlı yayın fena karıştı. Üresin'in bu sözü karşısında Seda Sayan'ın bile ağzı açık kaldı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı'nda Seda Sayan'ın bugünkü konukları yazar Sibel Üresin ve gazeteci-yazar Mehmet Coşkundeniz'di.

Yaptığı açıklamalarla şaşırtan Sibel Üresin yine olay yaratacak bir açıklamada bulundu.

Kendisine, 'Eşin ikinci bir eş alsa ne yaparsın? ' şeklinde çok soru geldiğini söyleyen Üresin, 'Bir bekâr arkadaşım vardı; eşime 'Merak ediyorum evlenmek istiyorsan buna razıyım' dedim. Tabiî ki bunu evlenirim diyemez zaten bana ama kabul etmedi. Etseydi de boşanmazdım. Bunun için boşanmayacağımı bilir. Ama bana yapacağı yanlış bir hareketten dolayı boşanırım ' şeklinde konuştu.

Evlerinde haremlik selamlık yaşadıklarını belirten Sibel Üresin, 'Bir bayan arkadaşım geldiğinde eşimle aynı odada onunla oturmam. Ama dışarıda aynı masada otururuz ' dedi.

SİBEL ÜRESİN'E TEPKİLER

Üresin 'in bu açıklamaları stüdyodaki seyircilerden tepki gördü.

Sibel Üresin 'i hayretler içinde dinlediğini söyleyen Mehmet Coşkundeniz ile Üresin arasında da hararetli tartışmalar yaşandı.

"İSTANBUL'DA TEK EŞLİ KİMSE YOK"

Eleştiriler karşısında Üresin kendini şu sözlerle savundu:

"Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum. Eğer ben sadece kendi ofisimde bana gelen çok eşlileri değerlendirecek olursam; 'İstanbul'da tek eşli hiç yok' diye net bir cümle kurabilirim." BEYAZ GAZETE