Vali Toprak, Çermik'te İncelemelerde Bulundu

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Çermik ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çermik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen törene, Vali Mustafa Toprak, Kaymakam Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman İlge, İl Özel İdaresi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Baran Çetin ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Çok amaçlı salonun açılışını yapan Vali Toprak, ilçe ziyaretlerinin kendisini mutlu ettiğini, Çermik ilçesinde 10 vatandaşın yaşanabilir düzeyde olmayan, herkesin yüreğini burkan konutlarının yenilendiğini söyledi.

Tüm bu çalışmaları yaparken temel amaçlarının vatandaşların sosyal refah düzeylerinin gelişmesi, insanların rahat ve geleceğe güvenle bakarak yaşamasını sağlamak olduğunu kaydeden Toprak, insanların mutlu olmasını istediklerini belirtti.

Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara devletin sıcak elini uzattıklarını kaydeden Toprak, şöyle dedi:

''Çalışmaların sonuçlarını gördükçe doğru yolda ilerlediğimizin keyfini yaşıyoruz. Biz istiyoruz ki her ne konuda olursa olsun yardımımıza ihtiyacı olan vatandaşlarımıza devletimizin sıcak elini uzatalım ve karşılığında elimizin boş kalmadığını görelim ve bunun böyle olduğunu da hep beraber görüyoruz. Huzurun ve sağlığın olmadığı yerde hiçbir zenginliğin anlamı kalmaz. Birbirimiz severek, sayarak, birlik beraberliğimizi koruyarak, milli değerlerimize sahip çıkarak, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tamdır.''

Toprak, Gülen Yüzler Projesi kapsamında Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile Çermik Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından finanse edilen projeyle evleri yeniden yapılan 10 vatandaşa anahtarlarını teslim etti. Çermik Kaplıcaları'nda hizmete giren parkı da inceleyen Toprak, çevre düzenlemesinde gördüğü eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

Muhabir: Nurten Aslan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Kaynak: AA