Devrek’te 27. Uluslararası Baston ve Kültür Festivali Devam Ediyor

Devrek’te düzenlenen Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bu yıl 27. düzenlenen Uluslar arası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri çeşitli açılış ve programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında yer alan programda Devrek Baston Sarayında Ebru sergisi ile Belediye Kültür Sanat Merkezinde açılışı yapılan Devrek’i anlatan En Güzel Kare, Orhan Kurmalı’nın açtığı Resim Sergisi, Mete Arif Tokmak’ın Karikatür Sergisi, B.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan Resim Sergisi ile Uğur Soydan’ın hazırladığı Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi açılışında protokol ve davetliler bir araya geldi. Düzenlenen açılışta konuşan Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, ”Festival etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. Öncelikle bu sergilerin hazırlanmasında emekleri geçen tüm katılımcıları tebrik ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen sergilerin açılışında emeği geçenlere teşekkür belgesi verilirken, Devrek’i anlatan En güzel Kare adlı yarışmada dereceye girenlere çeşitli para ödülleri verildi.

Düzenlenen açılışlara; Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA