Başkan Tütüncü, Kemder Üyeleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği'nin iftar yemeğine katıldı.

KEMDER'nin Sakarya Parkı'ndaki iftar yemeğine Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları, müteahhitler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

KEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbıyık, kuruluşunun 14. ayını tamamlayan derneğin, Kepez'e ve üyelerine yönelik birçok sosyal proje gerçekleştirdiğini belirtti.

Akbıyık, fahri üye olarak kabul ettikleri Başkan Hakan Tütüncü'ye de 0001 numaralı KEMDER Müteahhitlik Sertifikası'nı verdi.

Fahri üye olarak sertifikayı kabul ettiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, KEMDER'e üye müteahhitler ve işadamlarıyla sosyal amaca yönelik birçok ortak projeye imza attıklarını anlattı. Tütüncü, her iki kesimle de Kepez ve Antalya için güzel sosyal projeler yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Kepezli müteahhitlerin ve iş adamlarının sadece ''kasası ve kesesi için çalışan insanlar olmadığına'' işaret eden Tütüncü, şöyle konuştu:

''Kepezli müteahhitler, işadamları ve esnaf, bu şehirde nerede hayır, hasenat işi varsa, nerede bir garibanın, yolda kalmışın gönlünün mahmur edilmesine yönelik bir adım atılacaksa, bütün benlikleriyle varlıklarıyla orada oluyorlar, kazandıklarını da ihtiyaç sahipleriyle paylaşma konusunda büyük bir cömertliğin içerisinde oluyorlar. Bundan dolayı müteahhitlerimize, işadamlarımıza ve esnafımıza teşekkür ederim.''

AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel de iftar sofrasında Kepezlilerle olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kepez'de son zamanlarda yaşanan gelişimde, bölgedeki müteahhitlerin, iş adamlarının önemli katkısı olduğunu vurgulayan Türel, Kepez'in kazancını, Antalya'nın kazancını gözeten anlayışlarından dolayı da müteahhitler ve işadamlarına teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye, fahri üye olarak 0001 numaralı KEMDER Müteahhitlik Sertifikası verilmesine de değinen Menderes Türel, ''Aslında Kepez Belediyesi bölgenin en büyük müteahhididir. İnşaat hizmetlerinde, Kepez Belediyesi'nden daha büyük bir kurum ve kuruluş yok. Sayın Başkan, sertifikayı fahri olarak değil, aktif olarak da hak ediyor. Yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini kutluyorum'' dedi.

Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de kuruluş aşamasında vaat ettikleri, memleketi sevme, milleti sevme, milletin hizmetinde olma, dayanışma, düzgün insan olma ve kazancını paylaşma ilkelerini sürdürdükleri için de KEMDER üyelerini kutladı.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA