Özel Kardelen Koleji Lys’de İl Birinci Okul Oldu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji geçtiğimiz Cuma günü açıklanan LYS sonuçlarından sonra Nevşehir’de büyük bir başarıya imza attı.

Özel Kardelen Koleji LYS ortalaması ile Nevşehir birincisi okul olmayı başardı. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan düzenlediği basın toplantısında açıklanan LYS sonuçlarından sonra 442.142 puan ortalamasıyla büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi.

‘’ Özel Kardelen Koleji olarak SBS sonuçlarından sonra LYS’de kitlesel bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Kardelen Koleji olarak 442.142 puan ortalamasıyla LYS’de büyük bir başarıya imza attık. Özel Kardelen Koleji olarak biz 495 puanlı öğrencileri alıp üniversite kazandırmıyoruz. Biz Özel Kardelen Koleji olarak 420,430 ortalamalı öğrencileri alıp Türkiye’nin en güzide üniversitelerini kazandırıyoruz. Özel Kardelen Koleji olarak 420 puan ortalamasına sahip öğrencileri tıp fakültelerini, Eczacılık Fakültesi, Hukuk Fakültelerini kazandırıyoruz. Esas başarı bizce budur. Açıklanan LYS sonrasından ilk 2 binde, 3 binde, 5 binde, 8 binde ve 30 binde öğrencilerimiz bulunuyor. Ayrıca LYS sınavlarında Nevşehir’de en çok ağırlıklı öğretim puanı veren okuluz. Bu konuda da Özel Kardelen Koleji Nevşehir’de en başarılı okul olduğunu bir kez daha gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.’’dedi.

Kaynak: İHA