İşler Güçler Türk dizi tarihinde çılgın işler yapmaya devam ediyor

Star Tv'nin izleyicilerini kahkahalara boğan dizisi "İşler Güçler" Türk dizi tarihinde çılgın işler yapmaya devam ediyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde senaristlerin izleyicilere yaptığı "müthiş fake" diziye damgasını vurdu.

Çalgı Çengi filmiyle dikkatleri üzerine çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin başrölünü oynadığı İşler Güçler, bu haftaki bölümünde Türk dizi tarihinin en ilginç dizi başlangıcını yaptı.
Kendi filmlerini finanse edebilmek için Meslek Hikâyeleri adında bir belgeselin sunuculuğunu kabul eden ve her hafta bölüm yayınlanacakken, belgesel yerine 'Rambo ' filmi serileri izlemek zorunda kalan 3 kafadar için artık 'Meslek Hikayeleri ' bir kabuys haline dönüştü.

Dizinin senaristleri ise üç kafadarın belgesel bölümlerinin yayın onayı almamasını dizinin başlangıcına uyarladı. Dizinin hayranları televizyonlarının başına geçtiklerinin 'Rambo ' filminin serisinin 4.sünün başkadığını gördüklerinde oldukça şaşırırken bir yandanda dizide geçtiğimiz haftaki bölümleri akıllara getirip kahkaha krizine girdiler.

Çok geçmeden dizinin başrol oyuncuları ekranda görülünce, her şeyin bir aldatmacadan olduğunu öğrendiler. İşler Güçler'in senaristlerinin 'Müthiş fake 'si Türk dizi tarihine en ilginç dizi başlangıcı olarak geçti.

BEYAZ GAZETE