Bakan Bayraktar Konut Sahiplerine Anahtarlarını Dağıttı

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde inşaat aşaması tamamlanan TOKİ konutlarının anahtarlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dağıttı.

Koyulhisar İlçe Stadyumu’na helikopterle inen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı; Kaymakam İsmail Sündük, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ve daire müdürleri karşıladı. Kendisini karşılayan davul ve zurnacıya 100’er TL bahşiş veren Bayraktar, ilçede tamamlanan 124 konutun anahtar teslimi öncesi yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin dünyaya verdiği birlik ve kalkınma mesajı Anadolu’nun her köşesinden yükseliyor. Sivas ve ilçeleri için ne yapsak azdır. Başbakanımızın Sivas’a verdiği önem ve sevgi, Sivas’a pozitif ayrımcılık hizmeti olarak yansımaktadır. Yeşil Vadi’deki yerleşim yerlerinin her alanda kalkınması bizleri mutlu etmektedir. Devlet bu bölgelere özel sektörü nasıl çekeriz, onun tartışması içindedir. Tarım ve hayvancılıkta Sivas’ı geliştirmeliyiz. Yol ağları da tamamlandıktan sonra Sivas kara ulaşımında ve hava ulaşımında en üst seviyeye çıkacaktır. Hızlı trenin de Sivas’a gelmesi an meselesidir. Ülke olarak sizlerin oylarıyla Türkiye’de kalkınmayı ve istikrarı birlikte yürütüyoruz. Bizler, sizlerin hizmetkarlarıyız. Gençlerin geleceği için bizler var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin de dualarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Müteahhitlerden canı yanan ilçelere de seslenen Bayraktar, “Buradan esnafa sesleniyorum. TOKİ konutları için ilçelerinize gelen müteahhitlere paranızı almadan malınızı vermeyin. Daha sonra çok acı olaylarla karşılaşıyoruz. Bunların önüne geçmenin tek yolu budur. Koyulhisar ilçemizde inşa ettiğimiz ve halk sahiplerine dağıttığımız 124 konutumuz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Bayraktar’a Sivas Valisi Ali Kolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan ve Mesude Nursuna Memecan ile TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel eşlik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve beraberindeki heyet, törenin ardından Koyulhisar Eğriçimen Yaylası’na geçti .
Kaynak: İHA