Sbs Türkiye Sekizincisi Gülden Önder'e Kaymakam Çorumluoğlu'ndan Cep Telefonu

SBS 2012 Türkiye sekizincisi olana Gediz 1 Eylül İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Gülden Önder'e (14) Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından son model cep telefonu hediye edildi.

SBS 2012 sınavlarına katılan Gediz 1 Eylül İlköğretim Okulu 8/B Sınıfı öğrencisi Gülden Önder, Orta Öğretim Yerleştirmede 499.034 puan alarak Türkiye'de sekizinci olmanın sevincini yaşarken, davet üzerine Annesi Seniye Önder (46) ve babası Sedat Önder (47) ile İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu ziyaret etti.

İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, 1 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Altıntaş ve öğretmenleriyle birlikte Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nu makamında ziyaret eden Gülden Önder, herkes tarafından büyük sevgi gösterisi ile karşılaştı.

Davetlilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, büyük azimle Türkiye sekizincisi olmayı başaran Gülden Önder'in aldığı bu güzel derecenin ilçede eğitim seviyesinin yükselmesini gösterdiğini söyledi.

Eğitimde başarının kesinlikle karşılıksız bırakılmaması gerektiğine işaret eden Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, "Gülden'in bu başarısını öğrendiğimde çok büyük memnuniyet duydum. Kendisini arayarak tebrik ettim ve güzel bir hediye ile ödüllendireceğimi söyledim. O da bana çok sevdiği Samsung Galaxy S III marka telefondan bahsetti. Bizde onun bu güzel hediyeyi hak ettiğini düşünüp aldık. Başarısını daha yüksek seviyelere çıkarması kaydıyla hediyesini takdim ediyorum.

İlçemizde eğitim gönüllüleri arttıkça öğrencilerimizin başarı seviyesinin de aynı oranda arttığını görüyoruz. Eğitime destek veren her kurum, kuruluş ve bireye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA