Gesi'ye Yaya Yolları Yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi bölgesi Vekse ve Güney Mahallerinde yapımı tamamlanan yollarda yaya yolları inşa edileceğini söyledi.

Şehir içi ve çarşı bölgesinde bulunan yaya yollarının tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç şöyle konuştu:

''Melikgazi Belediyesi olarak şehrin her bölgesinde ve her noktasında aynı kalite hizmeti veriyoruz. Subaşı ile Küçükbürüngüz Mahallelerinde çalışmalar tamamlandı. Şehir merkezi Cumhuriyet mahallesindeki kaldırım ve yol nasıl ise, aynısını şehrin bir ucu Ambar bir ucu Subaşı olan yerlere de yapmaya çalışıyoruz. Subaşı mahallesinde 2 bin 500 metrekare kilitli parke, bin metre bordur taş döşemesi ile 300 metre yağmur suyu kanalı inşa edildi. Aynı şekilde Küçükbürüngüz de ise 2 bin metrekare parke, bin 500 bordür ve bin 300 metre yağmur suyu kanalı inşa edildi.''

Vekse ve Güney Mahallelerinde çalışmaların başlayacağını ifade eden Büyükkılıç, ''Gesi bölgesi Vekse ve Güney Mahallelerinde toplam 10 bin 800 metrekare kilitli parkeli yaya yolu yapılacak. Yol güzergahlarının adeta yürüyüş ve gezi yollarına dönüşecek. Şehir merkezinde ki yatırımların aynısı yeni eklenen mahallelere de yapılacak'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA