'Muammer Güler'in Sağlık Durumu İyi'

Trafik kazasında yaralanan AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Gülerin tedavi gördüğü Bayındır Hastanesi Başhekimi Hakan Akan, sağlık durumu iyi olan Muammer Güler'in çok kısa bir süre içinde taburcu olabileceğini söyledi.

Mardin’de katıldığı bir düğünden Ankara’ya dönerken trafik kazası geçiren AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in sağlık durumu hakkında doktorları bilgi verdi. Bayındır Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Güler’in Son durumu ile ligili açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Hakan Akana, Güler'in gece saat 01.00'da hastaneye getirildiğini ve geldiği an genel durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Yapılan ilk müdahale ve tetiklerinde herhangi bir hayati yaralanmaya rastlanmadığını ifade eden Akana, "Sadece sol taraf 11'inci kaburgasında kırığa rastlandı. Kendisi takip ve ağrı kontrol amaçlı hastanemize yatırıldı. Şu anda genel durumu gayet iyidir. Taburcu olması konusunda kesin bir bilgi olmamakla birlikte herhangi bir engel bulunmamaktır. Çok kısa bir süre içerisinde taburcu edilmesi planlanıyor." dedi.

Muammer Güler'in doktoru Doç. Dr. Oğuz Karaeminoğulları ise Güler’in kaburga kırığına bağlı ağrısını kontrol edebilmek için taburcu etmediklerini fakat en geç iki gün içerisinde hastaneden ayrılabileceğini kaydetti.

Kazanın oluşumu hakkında bilgi veren Güler’in danışmanı Barış Kıranta da, Kulu makasına yaklaşık 10 kilometre kala Güler’in bulunduğu aracın önüne stabilize yoldan aniden çıkan bir araç nedeniyle kazanın meydana geldiğini kaydetti.

Sağlık durumunun çok iyi oyduğunu ve Güler’in herkese selam söylediğini aktaran Kıranta, kendisinin açıklama yapabilecek durumda olduğunu ancak dinlenmesi gerektiği için açıklamayı doktorlarının yaptığını belirtti.