Miss Exlusive Of The World 3. Kez Sahibini Buluyor

Türkiye’de düzenlenen uluslararası marka tescilli tek güzellik yarışması Miss Exclusive of the Word 3. kez sahibini buluyor.

Organizasyon adına Çeşme Altınyunus Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu,”Çeşme Belediyesi olarak tek hedefimiz ilçemizi Türkiye ve dünyaya tanıtmak. Çeşme bildiğiniz üzere geçen yıllarda yabancı gazete ve dergilerde birçok kez olumlu yönde tanıtıldı ve tanıtılmaya devam ediliyor. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantı ile yapacağımız güzellik yarışmasının tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu gibi etkinliklerle hem Çeşme turizmine katkı sağlıyoruz hem de ilçemizin güzelliklerini güzellerimiz ile gösteriyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çeşme Belediyesi olarak bu güzellik yarışmasının devamını sağlamak için imkanlarımızı kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Çağrı Tortop ise bu yıl kendi ülkelerinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren 40 ülke güzelinin 7 Temmuz gecesi podyuma çıkacağını belirterek şöyle konuştu: ”Hande Yener ve Demet Akalın’ın sahne alacağı Cumartesi akşamı Çeşme görülmemiş bir şova sahne olacak. Çeşme Belediyesi’nin büyük katkıları ile bu konsepti gerçekleştirirken kraliçelerin kraliçesini seçmek istedik. Bu proje her yıl tekrarlanacak ve çıtayı daha da yükseğe çekerek mükemmel denebilecek organizasyonlara imza atacağız. Bu yarışma artık Çeşme’nin yarışması olacak. Gecenin sunuculuğunu Volkan Severcan ve Della Miles yapacak. Yarışmayı izleyen herkes çok büyük bir gösteriyi izleme şansına sahip olacak” Toplantının ardından fotoğraf çektiren güzeller, gazetecilerin ellerinden kameraları alarak birbirleriyle röpörtaj yapıp eğlendi .
Kaynak: İHA