Emekli Olan Köy Korucularına Veda Yemeği Verildi

Tut ilçesinde emekli olan köy korucuları onuruna İlçe Garnizon Komutanlığı tarafından veda yemeği düzenlendi.

İlçe Garnizon Komutanlığı'nda verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzler, İlçe İdare Heyeti, köy korucuları ve konuklar katıldı.

İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cengiz Şahin, yaptığı konuşmada, emekli olan köy korucuların yaklaşık 25 yıldır kendileriyle işbirliği içinde çalıştıklarını, mümkün olsaydı kendileriyle uzun yıllar daha çalışmak istediklerini, çünkü köy korucularımızdan kendilerinin ve Tut halkının çok memnun olduğunu belirtti.

Şahin, köy korucularına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Ramazan Kendüzler ise korucuların köylerin güvenliği ve asayişinde canlarını da ortaya koyarak büyük çaba sarf ettiklerini, ayrıca köyleriyle ilgili ihtiyaç duyulan her konuda yardımcı olduklarını kaydetti.

Emekli olan köy korucularına sağlık ve mutluluk dileyen Kendüzler, şehit olan köy korucularına Allah'tan rahmet diledi.

-Gölbaşı MYO'da mezuniyet töreni

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı. 75 öğrenci diploma alma sevinçlerini aileleriyle yaşadı.

Gölbaşı MYO bahçesinde düzenlenen törene, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Belediye Başkanvekili Mustafa Arslantaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Cemil Kara ve Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve diğer protokol katıldı.

Rektör Gönüllü, yaptığı konuşmada, Adıyaman Üniversitesi'nin gün geçtikçe geliştiğini, son bir yıl içinde merkezde çok sayıda fakülte, bölüm, yüksek lisans ve doktora programlarının açıldığını belirtti.

Gönüllü, şunları kaydetti:

''Gölbaşı Meslek Yüksekokulu'nun gelişmesinde desteklerini esirgemeyen Gölbaşı Kaymakamı ve Gölbaşı Belediye Başkanına şükranlarımı arz ederim. Ayrıca ilçe halkının da yüksekokulumuza desteklerini beklediğimizi belirtmek isterim. Çünkü üniversiteler ve yüksekokullar bulundukları yörelere çeşitli yararlar sağlamaktadırlar. Bu katkılar başta ekonomik olmak üzere sosyal ve kültürel de olabilir. Yüksekokulumuzun yöre insanının maddi ve manevi desteğine ihtiyacı var.''

Konuşmaların akabinde mezuniyet yaş kütüğüne plaka çakıldı ve dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri ile ödülleri verildi.

Muhabir: Emin Tezerdi

Yayıncı: Zeynep Yücetaş
Kaynak: AA