DEB Partisi’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti

Batı Trakya Türklerinin ilk siyasi partisi olan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 17 Haziran’da yapılacak Yunanistan’daki genel seçimler öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

DEB Partisi’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti
Çavuş, Batı Trakya Türklerine verdiği destekten dolayı Başkan Dündar’a teşekkür plaketi sundu. İkinci kez seçime giden Yunanistan’da Batı Trakya Türklerini temsil eden Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile makamında bir araya geldi.

Önceki seçimde üç milletvekili çıkardıklarını ikinci seçimlerde de bunu korumak istediklerini ifade eden Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, bu noktada kendilerine her zaman destek veren ve yanlarında yer alan Başkan Mustafa Dündar’a da sonsuz teşekkürlerini sunduklarını söyleyerek, Batı Trakya Türkleri adına Dündar’a teşekkür plaketini sundu.

Başkan Dündar, Batı Trakya Türklerinin seslerini duyurabilmeleri için mecliste yer almalarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Bunun hem Türklere, hem de bölgeye büyük fayda sağlayacağını belirten Dündar, Yunanistan’da yaşanan ekonomik krizi de hatırlatarak, “İnşallah komşumuz ekonomik krizden çıkar. Ekonomik ve komşuluk ilişkilerimiz her zaman devam eder” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Dündar, bundan sonra da her zaman desteklerinin devam edeceğini belirterek, 17 Haziran’da yapılacak seçimlerde DEB Partisi’ne başarılar diledi .
Kaynak: İHA