Süper Lig Hakemlerinden Özgür Yankaya, Anafen'in Düzenlediği Turnuvaya Katıldı

Anafen Dershaneleri Edirne Şubesi tarafından düzenlenen bahar futbol turnuvasının galibi Fişekler adlı takım oldu.

Süper Lig Hakemlerinden Özgür Yankaya, Anafen'in Düzenlediği Turnuvaya Katıldı
Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya, turnuvaya renk kattı. Anafen Dershaneleri Edirne Şubesi, öğrencilerini sınav stresinden uzaklaştırmak için çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyor. Yıl içerisinde gezi, piknik, seminerler gerçekleştiren dershane, son olarak bahar futbol turnuvası organize etti. Yaklaşık 1,5 ay önce başlayan turnuvada 14 takım mücadele etti. Çekişmeli geçen turnuvada ipi göğüsleyen takımlardan Fişekler ve Killers finale yükseldi. Final karşılaşması Cevat Ağaoğulları Spor Tesisleri’nde yapıldı. Maç, Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya’nın vuruşu ile start aldı. Çekişmeli geçen maçın sonucunda rakibini 4-3 yenin Fişekler takımı birinci oldu. Yankaya, birinci olan takıma kupa, ikinci olan takıma ise forma hediyesi verdi.Özgür Yankaya, çocukların stres ortamından uzaklaşması için sporun çok önemli olduğunu ifade etti.

Yankaya, “Bu anlamda onların arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Birinci olanları tebrik ediyorum.” dedi.

Turnuvanın final maçını izleyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, belediye olarak sportif faaliyette bulunanların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Tanrıkulu, “Yeter ki çocuklarımızı, bilime, soruma ve sanata yönlendirelim. Bu alanlarla uğraşan çocuklar kötü alışkanlıklardan uzaklaşırlar. Biz de çocuklarımız geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Böyle bir etkinliği düzenlediği için Anafen Dershasi'ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Anafen Dershaneleri Müdür Yardımcısı Bayram Sivritepe, çocukların beden ve ruh sağlığı açısından da gelişmesini istediklerini kaydetti.

Sivritepe, “Maçın başlama vuruşunu yapan Süper Lig hakemimiz Özgür Yankaya’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.