Kaymakam Öner’den Başkan Çekirdekçiye Nezaket Ziyareti

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Çekirdekçiye nezaket ziyaretinde bulundu.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Çekirdekçiye Kaymakam Hüseyin Öner tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Yaklaşık üç yıldan bu yana Devrek’te görev yapan Hüseyin Öner, ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarından sonra sivil toplum örgütleri ziyareti kapsamında Devrekli Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Başkan Çekirdekçi ile fikir alış verişinde bulundu. Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Kaymakam Hüseyin Öner, ”Devrekli Muhtarlar Derneğimiz ilçemizde faaliyette olan önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisidir. Muhtarlarımızın yarıdan fazlası da bu derneğimizin aktif üyeleri olup her konuda faal bir dernek. Kendilerini ziyaret etmemdeki amaç, hem bir nevi nezaket ziyareti hem de köy ve mahalle muhtarlarımızın başkana yansıttıkları sıkıntı ve sorunları paylaşmak, varsa bu sıkıntılara çözümler üretmek için buradayım. Gerçi başkanımızla yakın çalışıyoruz. Dernek başkanımız aynı zamanda Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi, sık sık kendileri ile her konuda görüşüyoruz. Biz kurum olarak ilçede faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile uyum içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Derneğimizin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Çekirdekçi ise, ”Kaymakamımızın bizleri ziyarete gelmesi derneğimiz temsilcilerini ve beni onure etmiştir. Kendileri ilçemizde göreve geldiğinden bu yana gayet uyum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktayız. Sağ olsunlar ne zaman makama gitsek hiçbir zaman geri çevrilmedik, her sorunumuza çözümler üreten bir amire sahip olduğumuz için şahsım ve arkadaşlarım çok şanslıyız. Kendilerine tarafımıza gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA