Gelin ve Damat Fotoğraf İçin Göle Girdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde evlilik hazırlığı yapan çift, gelin ve damatlık giyip Beyşehir Gölü'ne girerek fotoğraf çektirdi.

Beyşehir ilçesinden ABD'ye gelin gidecek olan 25 yaşındaki Dudu Us, nişanlısı Ömür Alpoğuz’la birlikte düğün öncesi albüm çekimleri için Beyşehir Gölü’nü tercih etti. Dudu Us gelinliği ile nişanlısı Ömür Alpoğuz da damatlığıyla Beyşehir Gölü'ne girdi. Dizlerine kadar suya girip poz veren çift, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Damat Ömür Alpoğuz, Beyşehirli olduğunu ve yaklaşık 12 yıldan bu yana Amerika’da restoran işiyle uğraştığını belirterek, "Annem facebooktan fotoğrafını gösterdi. Ben de bakınca görür görmez aşık oldum. Beyşehir’e geldik ve tanıştık. Görücü usulü oldu. Allah’ıma çok şükür çok mutluyum. Değişik ilginç bir düğünümüz olacak" diye konuştu.

Paraşütle atlamayı sevdiğini söyleyen Ömür Alpoğuz, "Bir dahaki sefere de artık helikopter veya balonla uçanları görmek isteriz. En büyük zevkim paraşütten atlamak ve bunu da Amerika’da gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

"BİRAZ ÇILGINLIK YAPMAK İSTEDİK"
Düğün öncesi çekimlerinde neden dış mekanları tercih ettiği konusuna ise Alpoğuz, "Bunun nedeni, klasiklikten çıkıp biraz da çılgınlık yapıp bu tarz bir şeyin olmasını istedik. Fotoğrafçımız da bize çok yardımcı oldu. Beyşehir’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Doğal çekimler yapıyoruz. En sonunda gölde suya da girdik" dedi.

Gelin Dudu Us, kendisinin de Beyşehirli olduğunu vurgulayarak, “Nasip, kader alın yazısı, çok mutluyum. İnşallah her şey gönlümüzce olur bundan sonra. Hep düşündüğüm ve beklediğim insanı buldum. Gelecekle ilgili hayallerim sadece huzurlu ve mutlu olmak" diye konuştu.

Sıra dışı çekimlere birlikte karar verdiklerini söyleyen Dudu Us, "Bugünün heyecanı çok farklı. Dışarıda, doğayla iç içe olmak çok güzel. Biraz zorlandık çekimlerde. Ama ekibimiz sayesinde tüm güçlükleri yendik. Çekimler sayesinde güzel bir gün geçirdik. Çok eğlenceliydi, harika oldu. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çekimleri gerçekleştiren düğün fotoğrafçısı Mevlüt Ünnü ise, artık doğal mekanlarda çekimlerin dahi klasik hale geldiğini söyledi.

Çiftlerin günümüzde daha farklı noktalarda çekim istediğini belirten Ünnü, "Bizim için de çiftlerimizin isteklerini ekip olarak ve profesyonelce yerine getirebilmek gerekiyor. Bunun için doğal ortama çıkıp sadece fotoğraf çekmek yerine çiftlerimizin istedikleri mekanlarda, istedikleri poz imkanlarını onlara sunabilmek adına İzmir ve Antalya’da bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Son çekimlerimiz çiftimizin sayesinde çok güzeldi" dedi.

Kaynak: İHA