Belediye Başkanı Fakıbaba Açıklama Yaptı

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yaklaşık 9 yılda 1001 kilometrelik alanda alt yapı çalışması yaptıklarını bildirdi.

Fakıbaba, yazılı açıklamasında, yağmur suyu ve içme suyu kanalları ile kanalizasyon şebekeleri tesis ederek, kentin en büyük sorunlarından biri olan altyapı eksikliklerini büyük ölçüde çözdüklerini belirtti.

Geçmiş dönemlerde içme suyu ve alt yapı eksikliği nedeniyle çekilen sıkıntılardan bahsederek, Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmalarla bu olumsuzlukları gidermeye çalıştıklarına değinen Fakıbaba, açıklamasında şunları kaydetti:

''9 yılda 1001 kilometrelik alanda alt yapı çalışması yaptık. Göreve geldiğimizden 2011 yılı sonuna kadar 85 kilometre yağmur suyu, 225 kilometre içme suyu ve 175 kilometre kanalizasyon çalışması yaptık. 8 yıllık alt yapı çalışmasının toplamı 485 kilometredir. Bu yıl yani ekiplerimizin çalışmalarıyla 20 kilometre yağmur suyu, 235 kilometre içme suyu, 261 kilometre de kanalizasyon çalışmamız yapılıyor. Yalnızca bu yıl yani 2012 yılında 516 kilometrelik alt yapı çalışmamız mevcut.'

Muhabir: Eşber Ayaydın

Yayıncı: Mehmet Güldaş
Kaynak: AA