Geleneksel Toplu Sünnet Organizasyonu Başladı

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığı tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplu sünnet organizasyonu düzenlendi.

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet organizasyonunda 6 tanesi Meriç, 22 tanesi Uzunköprü ilçesinden olmak üzere toplam 28 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnet olan çocuklar için çeşitli hediyelerin hazırlandığı organizasyona Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz,Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Emrah Erten Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanı Mustafa Eser , vakıf mütevelli heyet üyeleri, vakıf personeli ve sütten olacak çocukların aileleri katıldılar.

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı yetkilileri “Kaymakamlık olarak her yıl geleneksel olarak toplu sünnet organizasyonları yapıyoruz. Toplu Sünnet organizasyonuna destek veren Devlet Hastanemize, çocuklarını sünnet ettiren ailelere tekrardan teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştular.

Sünnet organizasyonu kapsamında Öğretmenevi Çay Bahçesi'nden sünnet olan çocuklar için bir sünnet şöleni düzenlenecek .
Kaynak: İHA