Hüner Coşkuner: '18 Yaşında Gibiyim'

Bursa'lı hayranlarıyla buluşan sanatçı Hüner Coşkuner, "Kaç yaşına gelirsem geleyim.

Hüner Coşkuner: '18 Yaşında Gibiyim'
kendimi 18yaşında gibi hissediyorum" dedi.

Dünya Şizofreni Derneği yararına Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi’nin desteğiyle düzenlenen programda sahne alan Hüner Coşkuner, Bursalılara doyumsuz bir akşam yaşattı. Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Kent Konseyi, Mor Salkın Kadın Dayanışma Derneği ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) tarafından Dünya Şizofreni Derneği yararına düzenlenen yardım gecesinde Türk Sanat Müziği’nin usta isimlerinden Hüner Coşkuner sahne aldı. Muhteşem sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen Bursalıları mest eden Coşkuner, seyircisi ile bütünleşti. Sarı pullu kıyafetiyle sahneye çıkan Coşkuner, “Bursa her zaman başka. Bu kadar sıcak bir akşamda bile bu salonu dolduruyor. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

“KENDİMİ 18 YAŞINDA HİSSEDİYORUM”

Sahnedeki dinamizmiyle de dikkati çeken Coşkuner, “Kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi 18 yaşında hissediyorum. Kendimi genç gibi görüyorum” dedi.

Konser sırasında minik bir hayranıyla da ilgilenen Coşkuner’e programın sonunda Osmangazi Kent Konseyi ile Mor Salkın Kadın Dayanışma Derneği ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) desteği nedeniyle plaket verdi .
Kaynak: İHA