Şölen İçin Üst Komite Üyeleri Toplandı

Bayburt Dede Korkut 18. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri için üst komite üyeleri Belediye Meclis salonunda toplandı.

Şölen İçin Üst Komite Üyeleri Toplandı
Vali Hasan İpek’in başkanlığını yaptığı üst komite toplantısı, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Valilik Özel Kalem Müdürü Hakan Cem Çoruh, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Doğan, İl Kültür Müdürü Bahri Akbulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Karslıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot, Belediye Meclis üyeleri Yaşar Bilgeoğlu, Miyesser Ağın, Esnaf Odaları Başkanı Selahattin Karaman, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Dernekleri Başkanı Lütfi Silo ve Yayla Bey’i Hayri Tekin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda bu yıl 11-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılması planlanan şölenler ile ilgili program üzerinde yapılması gerekenler konusunda karşılıklı görüşler dile getirildi.

Yapılan Üst komite toplantısındaki genel düşünce Bu yılki şölenlerde Sivil Toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edilmesi oldu. Programın son hali bir sonraki toplantıda neticelendirilmiş olacak .
Kaynak: İHA