Alman Anja, Gözlüklerinden Adana'da Kurtuldu

Temmuz ayından beri Adana’da hizmet veren Dünyagöz Adana, Kıbrıs ve Ortadoğu ülkelerinden gelen hastaların yanında Avrupa’dan gelen yabancı ve gurbetçi hastaların da tercihi oldu.

Alman Anja, Gözlüklerinden Adana'da Kurtuldu
Sağlık Turizmi konusunda öncü olan Dünyagöz Grubu yıllardır edindiği deneyimi Adana’ya taşıdı.

14 yaşından beri gözlük kullanan, Almanya’da eşiyle birlikte inşaat firmasında yönetici asistanı olarak çalışan 41 yaşındaki Anja Karakaş, Dünyagöz Adana’da gözlüklerine veda etti. Dr. Yetkin Özgan tarafından NASA teknolojisi olarak da bilinen iLASIK yöntemiyle 27 yıldır kullandığı gözlüklerine veda etti.

Dünyagöz Grubu’nun Almanya’da çok bilinen bir marka olduğunu söyleyen Anja Hanım, “Konuyla ilgili çok araştırma yaptık, daha önce bir arkadaşımız Dünyagöz Adana’da aynı yöntemle gözlüklerinden kurtuldu. Bize de tavsiye etti. Eşimin memleketi olan Mersin’e tatile geldim, hem gözlüklerimden kurtuldum hem de Adana ve Mersin’in güzelliklerini gözlüksüz görmeye başladım” dedi.

Lazer tedavisini başarıyla gerçekleştiren Dr. Yetkin Özgan; “27 yıldır gözlük kullanana hastamızın göz muayenesi ve teklikleri yapıldı, göz yapısına en uygun yöntem olan iLASIK yöntemi ile hastamız gözlüklerine veda etti. Ameliyat sonrası yapılan kontrollerin tümünden olumlu sonuç alındı, hastamız bir gün sonra gündelik yaşamına rahatlıkla devam edecek şekilde merkezimizden ayrıldı” dedi.

Çukurova bölgesinin yanı sıra Ortadoğu, Kıbrıs ve Avrupa’dan gelen hastaların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyleyen Dünyagöz Adana Müdürü Serkan Şendilli, “Anja Hanım gibi yaz aylarının gelmesiyle birlikte hem tatil yapıp hem de tedavi fırsatı yakalayan yabancı hastalar, en fazla gözde lazer ameliyatları için Türkiye’yi tercih ediyor. Dil bilen deneyimli çalışanlarımız tarafından karşılanan yabancı misafirlerimiz, profesör ve uzman doktorlardan oluşan konusunda deneyimli hekimlerimiz tarafından tedavi ediliyorlar. Hem Adana ve Mersin’in tarihi güzelliklerini görme fırsatı yakalıyorlar hem de kaliteli sağlık hizmeti ile ülkelerine geri dönüyorlar, hastalarımızın tatil yaparken sağlıklarına da kavuşması bizi mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA