15 Yıllık Oteli 25 Defa Ziyaret Ettiler

Antalya’da 15 yıl önce hizmete giren oteli 25’inci defa ziyaret eden Alman çifte teşekkür yemeği verildi.

Antalya’nın Kızılağaç mevkiinde hizmet veren Club Nena, repeat guest (tekrar müşteri) olarak ifade edilen misafirlerine teşekkür etti. 15 yıl önce hizmete açılan oteli 25 kez tercih eden Alman Klaus Fricke ve eşi Benedikt Irmgard için teşekkür yemeği verildi.

Yemekte tesisi 10–15–20 defa tercih eden misafirler de yer aldı. Yemeğe katılanlara çeşitli hediyeler sunuldu. Yemekte otelin genel müdür yardımcısı Fevzi Pamukçu ile birim müdürleri de hazır bulundu. Klaus Fricke, “20 yıldan bu yana tatil için Türkiye’ye geliyoruz. 20 yılın son 15 senesini Club Nena olarak tercih ediyoruz. Daha önce Mayorka, Kanarya adaları ve Mısır’da tatil yaptık.” dedi.

Otelin müdür yardımcısı Fevzi Pamukçu, misafir memnuniyetinin yüksek olduğu tesislerinde repeat guests misafirler tarafından tercih edilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Pamukçu, "Bir kez tercih ettikten sonra tesisimizi evi gibi görüp sonrasında defalarca tesisimize gelen çok sayıda misafirimiz var. İşte bu misafirlerimizden bir tanesi de Klaus Fricke ve değerli eşleri Benedikt Irmgard. 25 kez tesisimize gelerek tatillerini burada gerçekleştirmekteler.” diye konuştu .