İzmir'de trafik kazaları: 5 ölü,1 yaralı

İzmir'in Karşıyaka ve Menderes ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İzmir'de trafik kazaları: 5 ölü,1 yaralı
İlk kaza Karşıyaka ilçesi Yeni Girne Bulvarı üzerinde yaşandı. Oto yıkama işiyle uğraştığı öğrenilen Kemal Ölmez (25) yönetimindeki 35 UCU 97 plakalı otomobil, 10 Nisan Köprüsü yakınlarında kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil, 10 Nisan Köprüsü altındaki beton viyadük ayaklarına çarptı. Hurda yığınına dönen otomobildeki sürücü Ölmez ile yanında bulunan arkadaşı Mert Günaydın (18) araçta sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Arama ve Kurtarma (AKS) ekipleri, hurda yığınına dönen otomobilde sıkışan sürücü Kemal Ölmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ölmez'in yanında bulunan arkadaşı Mert Günaydın da ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

MENDERES'TE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Menderes ilçesi Tekeli Mahallesi'nde meydana gelen ikinci trafik kazasında ise Süleyman Turunçcu (22) idaresindeki 35 PA 190 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce çöp konteynerine ardından yol kenarındaki beton duvara çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Süleyman Turunçcu ile otomobilde bulunan Enes Faruk Akıcı (18) ve Süleyman Doğan Kocairi (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada Mehmet Ali Efe Akıcı (23) da ağır yaralandı. Akıcı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Akıcı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri her iki kazayla ilgili olarak da geniş çaplı soruşturma başlattı.