Andırın'da, Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Kutlandı

Andırın'da Karayolları Trafik Güvenliği Haftası çeşitli etkinlikleri yapıldı.

Andırın İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Trafik ekiplerince düzenlenen Trafik Haftası'nın açılış programı, Şehit Yasin Höbek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Salonu'nda yapıldı.

İlçe Kaymakamı Alper Çifci, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Onur Alcal, Belediye Başkan Vekili Hasan Önsel, İlçe Emniyet Amiri Gökhan Dedebağı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Üzümcü, daire amirleri, ticari araç sürücüleri ve öğrencilerin katıldığı açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Andırın İlçe Emniyet Amirliği Trafik ekiplerinden Polis Memuru Saffet Şen, trafikle ilgili bir sunum yaparak, Türkiye'de her geçen gün binlerce yeni araç ve araç sürücüsünün trafiğe katıldığını ve bunun beraberinde kazaların arttığını ifade etti.

İlçe Kaymakamı Alper Çifci, yılın sürücüsü seçilen Andırın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Durmuş Dalaklıoğlu'na plaket verdi.

İlçede görev yapan ve yılın trafik görevlisi olmaları uygun görülen, Polis memuru Saffet Şen ve Jandarma Astsubay Çavuş Harun Avcı'ya plaket, görevlerinde göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı Polis memurları, Mehmet Öner Yavuz, Feyza Torun ve Ali Bulut'a da başarı belgesi veren İlçe Kaymakamı Alper Çifci, yılın sürücüsü seçilen Andırın Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Kasım Durmuş Dalaklıoğlu'na plaket verdi.

Daha sonra, Kaymakam Çifci, Karayolları Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle İlköğretim Okulları arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında derece alan öğrencilere ödüllerini verdi .
Kaynak: AA