Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Biz Ankara'da muhalefet, iktidar farkı gözetmeksizin, EXPO konu olduğunda her tür düzenlemede birlikte hareket ediyoruz'' dedi.

Posta Gazetesi Ege ekinin 10. yıl dönümü dolayısıyla Levent Marina'da düzenlenen geceye katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, İzmir'in EXPO adaylığına dikkati çekti.

EXPO hedefinin yakalanmasında İzmir medyasına büyük görev düştüğünü dile getiren Bakan Yıldırım, ''Önümüzdeki 1,5 yıllık süreyi en iyi şekilde kullanarak bu önemli organizasyonu İzmir'e kazandırmanın gayreti içinde olacağız. Biz Ankara'da muhalefet, iktidar farkı gözetmeksizin, EXPO konu olduğunda her tür düzenlemede birlikte hareket ediyoruz. Hepimizin amacı İzmir'in bu sefer EXPO ipini göğüslemesi, başarılı olmasıdır'' diye konuştu.

Geceye, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Vekili Ardahan Totuk, AK Parti milletvekilleri Ali Aşlık ve Aydın Şengül, CHP milletvekilleri Alaaddin Yüksel ve Mehmet Ali Susam ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA