İletişim Fakültesi'nden Çifte Sergi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergileri açıldı.

İletişim Fakültesi'nden Çifte Sergi
İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı 3. sınıf öğrencileri tarafından hzırlanan afiş sergisi ve 4. sınıf öğrencileri Zelnep Pabucçu ve Cüneyt Özdemir tarafından hazırlanan video enstelasyon sergileri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. İletişim Fakültesi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilen sergilerin açılışını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akbulut yaptı.

İlk olarak Görsel İletişim Tasarımı 3. sınıf öğrencilerinin Medya Estetiği Dersi kapsamında hazırladıkları Muhsin Bey filmi konulu afiş tasarım çalışmaları sergilendi. Sergi öncesi konuşan Yrd. Doç. Dr. İsmail Keskin, "Görsel sanatlarda afiş tasarlamak en zor taraftır. Çünkü kısa ve öz şekilde birşeyler anlatmak zorundasınız. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalardan çok memnun kaldım" diye konuştu.

Dekan Hasan Akbulut ise öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları çok önemsediğini belirterek Yrd. Doç Dr. İsmail Keskin ve Yrd. Doç Dr. Kerim Karagöz'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından tasarlanan afiş ve enstalasyon sergisi gezildi. İki serginin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi .
Kaynak: İHA