Malkara Köylere Hizmet Götürme Birliği Mali Genel Kurulu Yapıldı

Malkara Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2012 Mali Genel Kurulunu, Kültür Sarayında yaptı.

Malkara Köylere Hizmet Götürme Birliği Mali Genel Kurulu Yapıldı
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Divan Katipliği seçimleri yapıldı. Divan Katipliğine Çınarlıdere Köyü Muhtarı Teoman Kesebir ile Doğan Köy Muhtarı Salih Oyuklar seçildiler.

Toplantının açılış konuşmasında Kaymakam ve Birlik Başkanı Yunus Fatih Kadiroğlu, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

2011 Kesin hesaplarını okuyan Yem Fabrikası Müdürü Ufuk Altenler, gelirlerin 29 milyon 995 bin 943 TL, giderlerin 29 milyon 069 bin 127 TL, Brüt karın ise 926 bin 816 TL olduğunu belirtti.

Birlik Yem Fabrikasında kullanılmak üzere araç alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 8'inci maddesinde, Mülkiye Müfettişi Ali İpek tarafından düzenlenen Teftiş Raporu görüşüldü. Birlik tüzüğünün 20'nci maddesi gereğince Birlik Kadrolarının ihdas edilmesi de görüşülerek 34 memur kadrosu ile 44 sürekli işçi kadrosu kabul edildi Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu da yaptığı konuşmada, Muhtarların hep taş ve maddi destek istediklerini ama Köylere Hizmet Götürme Birliği Yem Fabrikası daha fazla nasıl yem satar, nasıl fazla kazanır, bunu düşünmediklerini belirtti.

Toplantı sonrasında Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, tüm köy muhtarlarına, Öğretmenevi'nde öğle yemeği verildi.

Kaynak: İHA