Bombalı Saldırıda Yaralananlardan 11'i Taburcu Edildi

Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda yaralananlardan 11'i taburcu edildi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bazı özel hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Bülent Keskin, Ebru Selvi, Hacı Uçar, Muharrem Gürbüz, Besim Kardaş ve İsmet Kaya ile polisler Gökben Salman, Osman Kocamanoğlu, Mehmet Yaşar Kuyumcu, Levent Babacan ve Ramazan Kaya'nın tedavileri tamamlandı.

Hastanedeki son kontrollerin ardından söz konusu yaralılar taburcu edildi.

Bu arada, saldırıda ağır yaralanan teknisyen yardımcısı İsmail Sakın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, tedavisinin ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde sürdüğü bildirildi.

Hasan Karakaya, Yağmur Işık ve Emine Işık ile polisler Turgut Koç ve Mustafa Moğulkoç'un ise sağlık durumlarının iyi olduğu, gözlem amaçlı hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

-Olay yerinde inceleme sürüyor-

Öte yandan, olayın gerçekleştiği Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Bina önünde ve çevresindeki araçlar çekicilerle olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis ekiplerinin çevredeki tüm güvenlik kameralarının görüntülerini incelediği öğrenildi.

Bu arada, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine slogan atarak Kayseri-Malatya karayolunu bir süre trafiğe kapattıktan sonra dağıldı .
Kaynak: AA