Ödemiş’in Bozcayaka Köyünde Çok Amaçlı Köy Konağı

Ödemiş’e bağlı Konaklı beldesinin Bozcayaka köyünde muhtarlık ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ile yaptırılan çok amaçlı köy konağı törenle hizmete açıldı.

Ödemiş’in Bozcayaka Köyünde Çok Amaçlı Köy Konağı
Köy meydanında düzenlenen törene Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, İl Genel Meclisi üyesi Adnan Sayfılıer, siyasi parti temsilcileri, Köylere Hizmet Götürme Birliği İl Encümen üyesi M. Emin Davran, Köy encümen üyeleri İbrahim Özdemir ve Hasan Aktaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, muhtarlar ve köylüler katıldı.

Tören Şehit Kâmil Alkan İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı folklor gösterisi ile başladı.

Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bozcayaka köyümüzde bugün çok amaçlı köy konağımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bozcayaka muhtarlığının kendi bütçesi ve Kaymakamlık köylere hizmet götürme birliğimizce de katkı verilerek yapılan bu binamızda, dışarıdan gelen misafirlerin kalmalarına imkân sağlayan dinlenme ve barınma salonu, Kahvehanesi, Berber dükkânı ve Bakkalı ile tam teşekkülü bir hizmet binasını da köyümüze kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hayırlı olsun.” Köy Muhtarı Mehmet Düzkaya da “Köyümüzde böylesine güzel bir projeye katkı sağlayan kaymakamımız Abdurrahman Koçoğlu’na ve Köylere hizmet götürme birliğimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Projeyi hazırlayan mimar Münir Bezmez ve İnşaat Mühendisi Şevket Hasırcı’ya da teşekkür edildi. Bina misafirlerin katılımı ile kurdelası kesilerek hizmete açıldı .
Kaynak: İHA