Akçakale Belediyesi Umud’a Ana Sponsor Oldu

Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanlığı, ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ”madde bağımlılığına karşı önlemler” adlı seminerler dizisinin ana sponsoru oldu.

Akçakale Belediyesi Umud’a Ana Sponsor Oldu
Akçakale Lisesi Mezunları ve Birlik Köprüsü Derneğinin ortaklaşa olarak düzenlediği ve İstanbul narkotik şubede çalışan Uzman Polis İsa Altun” uyuşturucu ve madde bağımlılığı” konulu seminerler dizisinde dört gün Akçakale ilçesindeki öğrencilere bilgilendirme seminerleri veriyor

Akçakale’de öğrencilere yönelik yapılan bu çalışmaların ana sponsoru olan Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, “Çalışmalarından dolayı İsa Altun’u tebrik ederek, belediye olarak bu tür organizasyonların hep yanında olacağız. İstanbul’dan ilçemize gelen hemşerimiz ve değerli dostumuz İsa Altun kardeşime teşekkür ederim. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda vermiş olduğu seminerlerin gençlerimize çok fayda sağladığına inanmaktayım. Akçakale belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi korumak ve geleceklerini garantiye almak için, her türlü çalışmanın içerisinde oluruz. Gençleri ve çocuklarımızı korumak bizlerin asli vazifesidir. Belediye olarak bu tür etkinliklerin yükünü ve mihnetini çekmeye her zaman hazırız. Bu çalışmalarla bir gencimize faydalı olabilsek çok şey yapmış olduğumuza inanıyorum. Ben bu çalışmalardan dolayı her iki dernek başkanına ve yöneticilerine teşekkür ederken, İsa Altun kardeşime bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA