McDonald’s İlk İskele Restoranını Yalova'da Açtı

McDonald’s Türkiye’deki ilk iskele restoranını Yalova'da açtı.

McDonald’s İlk İskele Restoranını Yalova'da Açtı
McDonald’s’ın ülkede toplam 4 bin 500 kişiyle istihdam sağladığı, iskelelerde açılacak restoranların 150 kişiye daha iş imkanı sunacağı belirtildi.

McDonald’s ve BTA iş birliği ile açılan iskele restoranı, İDO Yalova İskelesi'nde törenle hizmete girdi. Açılışa McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, BTA İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur ve davetliler katıldı.

McDonald’s’ın iskele restoranlarının tanıtıldığı açılışta konuşan McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “McDonald’s Türkiye’de 26 yılını geride bıraktı. Türkiye’de hız verdiğimiz restoran açılışlarındaki yeni kurumsal anlayışımızı ve konseptimizi iskele restoranları ile de sürdürüyoruz. Türkiye’nin geleceğe dönük markası BTA ile iş birliğimizden mutluluk duyuyoruz. McDonald’s, bundan böyle misafirlerine yolculuklarda da eşlik edecek. Tüketicilerimiz en kaliteli ürünlere, en uygun fiyatlarla iskelelerde de ulaşacak” dedi.

Başarır, McDonald’s’ın toplam 4 bin 500 kişiyle istihdam sağladığını, Yalova ve iskelelerde açılacak diğer restoranların 150 kişiye daha iş imkanı sunacağını belirtti.

Başarır, “Keyifli anların markası McDonald’s olarak misafirlerimize gıda güvenliği ve kaliteyi getiriyoruz. Yalova feribot ve deniz otobüsü iskelesinde yer alan restoranımızda modern, şık ve canlı renkler kullanıldı. Tasarımıyla restoranımız ziyaretçiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir restoran olacak. Bu Yalova ile sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki dönemlerde Sirkeci, Bostancı, Topçular, Yenikapı, Eskihisar ve Beşiktaş iskelelerinde de McDonald’s tüketicilerle buluşacak. Böylece İDO'nun 50 milyon yolcusu McDonald's'ın tüm dünyada ve Türkiye'de taviz vermeden uyguladığı yüksek kalite standartları doğrultusunda son derece lezzetli, sağlıklı ve güvenli ürünleri ile buluşma imkanını yakalayacak. Bu yıl kuruluşunun 57'nci yılını kutlayacak olan McDonald's'ın Türkiye ve dünyada 119 ülkede 33 bini aşkın restoranı bulunuyor. Günde 68 milyon kişiye hizmet veriyor. 183 restoranımız bulunuyor. 4 bin 500 çalışanımız var. Ürünlerimizde kullandığımız malzemenin yüzde 98'ini yerli tedarikçilerden sağlıyoruz. Tedarikçilerimizle birlikte sağladığımız toplam istihdam 15 bine yaklaşıyor” diye konuştu .
Kaynak: İHA