Şehit Özel Harekat Polisi Akın Bayram'ın Ordu'daki Baba Evinde Yas Var

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde operasyon yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamayan özel harekat polisi Akın Bayram'ın Ordu'daki baba evinde yas var.

Bayram'ın şehit olduğu haberini alan İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, şehidin Ulubey ilçesinde yaşayan ailesine haber vermek üzere ilçeye geldi. Beraberindeki Ulubey Kaymakamı Mahmut Ağbal ile şehidin baba evinin bulunduğu Kardeşler köyüne giden Kırmacı, acı haberi anne Necmiye Bayram'a verdi. Haberi alınca fenalaşan acılı anneye, hazırda bekletilen ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti.

Evli olduğu öğrenilen şehit Akın Bayram'ın 8 yaşında Tayfun ve 40 günlük Yiğit Efe isminde iki çocuğunun bulunduğu, eşi Filiz Bayram'ın da çocuklarıyla birlikte Diyarbakır'da olduğu öğrenildi.

-Kardeşi de uzman çavuş olarak görev yapıyor-

Şehidin iki erkek kardeşinden birinin Zonguldak'ta uzman çavuş olarak görev yaptığı, babası Naim Bayram'ın ise vefat ettiği bildirildi.

Kulp kırsalındaki operasyon sırasında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve helikopterle Diyarbakır'a getirilen özel harekat polisi Akın Bayram, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu .
Kaynak: AA