Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın Eşi Songül Çağlayan Tarsus'u Gezdi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan eşi Songül Çağlayan, Tarsus'un tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.

Tarsus İş Kadınları Derneği yönetim kurulu üyesi Esra Şemsi tarafından bir restoranda verilen yemeğe katılan Songül Çağlayan'a, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un eşi Hatice Uzun, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün eşi Fatma Öksüz eşlik etti.

Esra Şemsi, kadınların kent istihdamına önemli katkıları olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, ''Tarsus'un geleceği, hayata geçecek olan projeler sayesinde oldukça parlak. Şu anda kentimizde kadınların iş gücü potansiyeli hiçte azımsanmayacak noktada. Önümüzdeki süreçte hayata geçecek olan Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi, Lojistik Köy, Çukurova uluslararası havaalanı gibi projeler, Tarsus ve çevresine hayat verecektir'' dedi.

Songül Çağlayan ise Tarsus'ta kadınların ekonomiye can verdiğini gözlediğini, kadınların iş alanında daha çok başarılı olmalarını beklediğini belirtti.

Çağlayan, ''Tarsus'un tarihi ve turistlik yerlerini hayranlıkla ziyaret etmekten büyük bir keyif alıyorum. Tarsus 10 bin yıllık tarihe sahip, kültür zenginliği olan ve tarımda Türkiye'nin en önemli merkezlerinden birisi. Tarsus, önümüzdeki süreçte hak ettiği tüm hizmetlerden nasibini alacak. Halkın refah düzeyinin yükselmesi, yaşam kalitesinin artması hepimizin arzusudur'' dedi .
Kaynak: AA