Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Attar’dan Görele’ye Ziyaret

Giresun Üniversitesi'ne bağlı birimlerde inceleme ve ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, Görele ilçesini ziyaret etti.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Attar’dan Görele’ye Ziyaret
İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele Belediye Başkanı ve Fakülte Yüksekokul Kurma Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nu makamında ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, “Kaymakamımızın, sizin, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcileri ile hepimizin ortak arzumuz olan fakülte binasının bir an önce eğitim öğretime açılması için çaba harcıyoruz. Binanın hukuki ihale sürecinin Cuma günü biteceğini biliyoruz. Hukuki süreç bittikten sonra sonucu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise "Öğrenci yurduyla alakalı yurdun yatırı planına alındı. Önümüzdeki yıllarda ilgili birimleriniz Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ile inşaatın ne zaman bitmesi hususunda bilgi alırsa birde senatonuzun da buraya öngörecek olduğu önümüzdeki yıllardaki ilgili birimler öğrenci sayıları şekillendireceği için yurdumuzun var oluyor olması notasında çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Kaymakam Aykut Pekmez’i de ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, “Hepimizin hasretle beklediği yapılacak olan Fakültemizin yeni binasını Görele’ye yakışan okula kavuşalım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA