Volkswagen'ın Elektrikli Otomobili Piyasaya Çıkıyor

Volkswagen 24 Golf Blue-e-Motion aracından oluşan bir filo ile sekiz batı Avrupa ülkesinde ve Japonya'da uluslararası Roadshow'a başladı.

Etkinliklerin amacı farklı müşteri gruplarına Volkswagen ' in elektrikli otomobil alanındaki çalışmalarını tanıtmak ve yeniliklere katılımlarını sağlamak . Etkinlikler sırasında katılımcılar Golf Blue - e - Motion ile bir deneme sürüşü yapıp elektrikli otomobil hakkında bilgi edinirken Volkswagen Firması da yeni teknolojilerin farklı pazarlara sunulması konusunda deneyimlerini çoğaltıyor .

Volkswagen Grubu Satış ve Pazarlama ve Volkswagen Marka Binek Araçlar Başkanı Christian Klingler “Golf Blue - e - Motion teknik testleri başarıyla geçti . Şimdi Roadshow ' lar aracılığıyla Almanya ve diğer uluslararası pazarlarda müşterilerimize Volkswagen ' in yeni elektrikli araçlarını tanıtıyoruz . Bu kapsamda müşterilerimize hibrit araçlar ile bir deneme sürüşü imkânı sunuyor ve bire bir kendilerinin test etmesini sağlıyoruz . ” dedi .

Sonbaharın ortalarına kadar 24 adet Golf Blue - e - Motion Almanya ' yı baştan sona turlayacak . Roadshow etkinlikleri ayrıca Danimarka , İsveç , Norveç , İrlanda , Büyük Britanya , Hollanda ve İsviçre ile Japonya ' da da düzenlenecek .

Roadshow etkinlikleri filo müşterilerine odaklanıyor . Elektrikli araçlar özellikle şehir merkezi dışındaki şirketler ve işverenler için somut faydalar sunuyor . Ortalama olarak günde 50 kilometre yol yapan ve şehir trafiğinde dur - kalk sebebiyle fazla yakıt tüketen şirket araçları göz önüne alındığında , gündüz trafikte yol alan ve gece şarja takılan elektrikli bir araç oldukça anlamlı bir alternatif olma özelliği taşıyor .

Volkswagen ' in ticari müşterileri dışındaki bireysel müşterileri Haziran ayında Leipzig ' de düzenlenecek AMI kapsamında Golf Blue - e - Motion ile deneme sürüşü yapabilecek .