Matematik Sınavında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Bitlis’in Tatvan Fem Dershanesi tarafından 5, 6 ve 7’inci sınıflar arasında yapılan matematik sınavında dereceye giren öğrenciler yapılan törenle ödüllendirildi.

Matematik Sınavında Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Dershanenin konferans salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Tatvan Fem Dershanesi Müdürü İbrahim Aydoğan, dershane olarak ilçede ilk defa matematik sınavı yarışması düzenlediklerini söyledi.

Yapılan ödül töreninin güzel olduğunu, ancak bunun ötesinde daha da güzel olan şeyin öğrencilerin gayretli, hevesli ve başarılı olmaları olduğunu söyleyen Aydoğan, “Öğrencilerin bu şekilde yetiştirilmelerinde öğretmen ve ailelerin büyük emeği vardır. Bundan dolayı ben şahsım ve dershanemiz adına öğrencilere, ailelerine, öğretmenlerine ve okul idarecilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin değişik illerinde görev yaptığını dile getiren Aydoğan, “Çalıştığım tüm yerleri kıyasladığımda burada öğrencilerin, velilerinin ve öğretmenlerinin başarı için çok gayret sarf ettiğini gördüm. Özellikle ilkokuldaki öğrenciler başarı için adeta bir birleriyle kıyasıya yarışıyorlar. Bu çok gurur verici bir tablodur. Bunun yanında öğrencilerin başarıları için çaba gösteren öğretmen ve idarecileri kutluyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: İHA