Ünlü Yazarlar Hafta Sonunda Kitap Fuarı'nda
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Kitap Fuarı Türkiye’nin seçkin yazarlarını ağırlamaya devam ediyor.

Ünlü televizyoncu ve gazeteci yazar Uğur Dündar, Cumartesi günü Bilgi Kitabevi standında 13.00 16.00 arasında kitaplarını imzalayacak. Nihat Genç de Leman standında 14.00 16.00 arasında okurlarıyla buluşacak. Cumartesi günü Canan Tan 13.00, Ece Temelkuran 14.00, Mehmet Altan 15.00, Murat Menteş 16.00 ve Ali Erkan Kavaklı ise 17.00’de A Salonu’nda söyleşi düzenleyecek ve yayın evlerinde okurları için kitaplarını imzalayacak.
Fuarın son günü ise Banu Avar A Salonu’nda 14.00-15.00 arasında “Kaçın Demokrasi Geliyor” konulu bir söyleşi düzenleyecek. Avar söyleşinin ardından Ezgi Kitabevinde kitaplarını imzalayacak. Yazar Şamil Tayyar ise 16.00’da A Salonu’ndaki söyleşisinin ardından Timaş Kitabevi standında imza günü düzenleyecek. Aynı gün Hilmi Yavuz, Metin Karabaşoğlu, Hakan Arslanbenzer ve Ahmet Koyuncu da A Salonu’ndaki söyleşi düzenleyecek yazarlar arasında yer alacak. Bunun yanı sıra Kitap Fuarı’nın B ve C salonlarında da yazarların söyleşileri devam edecek .