Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz, "Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?" sorusunun cevabını Seda Sayan'da verdi.

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programına konuk olan aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz, çok merak edilen 'Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız? 'sorusunu yanıtladı.

Seda Sayan'ın, 'Kadın mı daha çok aldatır, erkek mi? ' sorusuna 'Eşit ' diye karşılık veren Coşkundeniz, 'İstatistikler öyle gösteriyor. Yine boşanma sebeplerinin ikinci sırasında aldatma var. 'Aldatıldığım için boşandım' diyen erkeklerin oranı yüzde 50, 'Aldatıldığım için boşandım' diyen kadınların oranı yüzde 50 ' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Seda Sayan Coşkundeniz'e, 'Aldatıldığımızı nasıl anlarız? ' sorusunu yöneltti.

'Anlarsınız, erkekler çok belli eder ' yanıtını veren Coşkundeniz, 'O bir his. Rüyasında bile görüyorlar kaıdnlar. Daha ötesi var mı? ' diye konuştu.

'KADINLARIN BİRBİRLERİNE SİNYAL GÖNDERECEKLERİNİ UNUTMAYIN '

'Düşün bir kadın var. Eşin ya da sevgilin aldatıyorsun, bir kadın daha var o iki kadının aynı anda birbirlerine sinyal gönderebileceğini hiç unutmamak lazım ' diyen Mehmet Coşkundeniz, 'Senin gözün ayırt etmez. Sevgilini arabanı oturttun, gittin bıraktın. Koltukta bir şey yok sanıyorsun ama bir tane saç teli o kadın tarafından diğer kadına sinyal olsun diye özellikle bırakılır ' şeklinde konuştu.

'ERKEKLERE ACIYORUM '

Buna karşılık Seda Sayan, 'Güzel ama artık saç bırakmaya kalmadı. Arıyorlar. Erkekler işiniz zor, acıyorum size ' dedi.

Coşkundeniz, 'O kadın adamın evli olduğunu ya da sevgilisi olduğunu kabul ederek ilişkiye başlamışsa bile, bir gün bir numaraya çıkmak ister, hep geride kalmak istemez. Onun için bunun ortaya çıkmasını ister. Bir kadına uğraşmak zor, iki kadınla mümkün mü? ' ifadelerini kullandı ve aldatanlarda kalp kriz riskinin arttığına da dikkat çekti. BEYAZ GAZETE