AK Parti Acıpayam Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Acıpayam İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Acıpayam Belediye Sarayı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İl Başkanı Avni Örki, eski İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, İlçe Koordinatörü Baki Tefenlili, İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İl Genel Meclisi Üyeleri Yılmaz Elçin, Fikret Gümüş, Mahmut Dokumacı, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim alanındaki yeni düzenlemeler hakkında bilgi vererek, ''Amacımız çocukların daha özgür yetişmesi, tek kalıptan çıkmış insanların olmaması. 4. yıldan sonra çocukların orta öğretimde istedikleri okulu seçme imkanları olacaktır. Acıpayam siyasetin okuludur. Acıpayamlılar ne istediğini bilir ve alır. Acıpayam'da belde ve köylerimizdeki ihtiyaçların ne olduğunu tespit etmeye geldik. Bunları da tek tek çözüyoruz ve çözmeye devam edeceğiz'' dedi.

İl Başkanı Avni Örki de il teşkilatının Acıpayam teşkilatından beklentileri olduğunu söyledi ve üye çalışmalarının hızla devam etmesi gerektiğini belirterek, 8 Haziran Cuma günü yapılacak il kongresine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasının beklendiğini kaydetti .
Kaynak: AA