Gülben Ergen Gözyaşlarına Hakim Olamadı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Gülben Ergen’in sunumuyla ekrana gelen programda duygu dolu anlar yaşandı. Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yaptığı ziyareti anlatan Gülben Ergen gözyaşlarını tutamadı.

Gülben Ergen Gözyaşlarına Hakim Olamadı
Gülben Ergen 'in bugünkü konuğu İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş olurken programda anneler gününe özel sohbetler yapıldı. Anneler gününün artık dünyaya mal olmuş bir gün olduğunu belirten Karataş, annelerin bugünün farkında olduğunu söyleyerek onların hatırlanmayı beklediğini kaydetti. Annelerin beklentilerini boşa çıkarmamak gerektiğini ifade eden Karataş, 'Anneyi sevindirmek Allah 'ı razı etmektir. Allah 'ın hakkından sonra kullar içersinde hakka layık en kutsal kişi ise annedir. 'dedi. Yaptığı açıklamalarla anneler gününün dinimizde yerini anlatan Karataş, 'Aynı doğum günü gibi anneler gününü de kutlayabilirsiniz. Yeter ki içi güzel doldurulsun. ' diye ekledi.

'Bir evlada en büyük acı anne acısını görmektir. 'diyen Karataş, 'Bunu anlatmak çok zor ama bir anne için evladını kaybetmek ise çok daha büyük bir acı. ' ifadelerini kullandı. Karataş 'ın bu açıklamaları sırasında araya giren Gülben Ergen ise Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 'ne yaptığı ziyareti anlattı. Oradaki annelerin de ziyaret beklediğini söyleyen Ergen, 'Pazar günü insanlar çok daha güzel şeyler yapabilir. Annelik çok hassas bir şey. Ziyaret bekleyen çok insan var. ' dedi. Yaptığı bu ziyareti anlatırken duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğulan Gülben Ergen, 'Şık yerlerde yemek yemek ve kırmızı paketli hediyeler almaktansa bu ziyaretleri yapmak çok daha büyük bir sevap. ' dedi.