Narman Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Poster Sunumu

Erzurum Narman Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü ile İnşaat Bölümü öğrencileri tarafından Emeklerimiz konulu poster sunumu gerçekleştirildi.

Narman Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden  Poster Sunumu
Programda konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Turan üniversitelerin kuruluş nedeninin bağlı bulundukları bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel konulardaki gelişme ve değişimlerine katkı sağlamak olduğunu, öğrencileri ara eleman olarak yetiştirmek için ellerinden gelen tüm çabaların gösterildiğini söyledi.

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ise yaptığı konuşmada öğrencilerin yaptığı çalışmaların Narman İlçesinin geleceğine katkı sağlayacağını belirtti.

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ise yaptığı konuşmada, ülkelerin gelişmesinde sanayileşmenin önemini vurgulayarak ara eleman sıkıntısı üzerinde durdu. Atasoy, Ara eleman sıkıntısının Meslek Yüksekokulları sayesinde son bulacağını söyledi.

Programda daha sonra dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Poster programına Garnizon Komutanı Nedim Karakuş, İlçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, daire amirleri, öğrenciler ve halk katıldı.

Kaynak: İHA