Yeni Doğan Bebklere 'fanatik Kulalı' Belgesi

Kula Belediyesi tarafından hazırlanan Fanatik Kulalı Projesi kapsamında, Kula'da yeni doğan bebeklere 'Fanatik Kulalı' belgesi verildi.

Yeni Doğan Bebklere 'fanatik Kulalı' Belgesi
Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve beraberindekiler, yeni doğan bebekleri odalarında ziyaret ederek, ailelerine çiçek ve çocuklarına çeşitli hediyeler verildi

Başkan Aşkın, "Tüm yeni doğan bebeklerimiz için hazırladığımız bir proje. Ailelere gerek çocuğun eğitimi ile alakalı, gerekse hatırlatma anlamında böyle bir kampanya başlattık. Şuanda da ilkini yapıyoruz" dedi.

Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Kula belediyemiz 'Fanatik Kulalı' belgesi veriyor yeni doğan bebeklere. Bu, sosyal belediyecilik adına, hemşericilik ruhunun geliştirilmesi adına hazırlanmış bir proje. İlk bir numaralı fanatik Kulalı bebeğimiz Akgül bebek* ªimdi onlara dünyaya hoº geldiniz diyoruz ve annesine sa?l?klar diliyoruz, babas?na mutluluklar diliyoruz. Bu 'Fanatik Kulal?' belgesini Akgül bebek ad?na annesini teslim ediyorum" dedi.