Lamborghinili Batman Hasta Çocuklara Moral Verdi

ABD'de Batman kılığındaki Lenny Robinson, çocuk hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Baltimore Sinai Hastanesi'nde tedavi gören çocuk ve yaşlı hastalara moral ziyaretinde bulunan Batman kılığındaki Robinson hastaneye, geçtiğimiz günlerde Maryland Eyaleti'ndeki Montgomery şehrinde polis tarafından çevrildiği lüks Lamborghini markalı siyah aracı ile geldi.

Hastaneye girişinde açıklamada bulunan Robinson, "Sinai Hastanesi'ndeki hasta çocuklar için farklı bir şey yaptığımı hissediyorum" dedi.

Henry Vakfı tarafından Baltimore Sinai Hastanesi'nde organize edilen 'Süper Kahramanlar' etkinliğine Batman kılığındaki Robinson'un yanı sıra diğer kostümlü süper Kahramanlar da katıldı

Henry Vakfı kurucularından Laurie Strongin, Batman kılığındaki Lenny Robinson'un başkalarının acılarına ortak olduğunu belirtti.

Robinson'ın hastanede hasta çocuklarla çok zaman harcadığını belirten Strongin, "Hastanede bile çocukları gerçekten eğlendirdi" dedi.

14 yaşındaki Renee Vaas, "Onu gerçekten çok seviyorum. Bu gerçekten heyecan verici. Batman çok rahattı ve ben onun kıyafetlerini seviyorum" diye konuştu.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Lamborghini Batman, ABD'nin Maryland Eyaleti'ndeki Montgomery şehrinde aracın plakasını takmamasından dolayı polis tarafından çevrilmişti. Polis, lüks Lamborghini markalı aracın içinden çıkan Batman kıyafetindeki sürücüyü görünce hayrete düşmüştü .