Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit polisler için mevlid-i şerif okutuldu.

Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
Merkez Osmanlı Camii'nde düzenlenen mevlid-i şerif programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, ilçe emniyet müdürlüğü personeli, polis eşleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

Merkez Osmanlı Cami İmam Hatibi Selahattin Albayrak, Merkez Osmanlı Camii Müezzini İdris Akkaya, Erkaynak Camii İmam Hatibi İlhan İlke, Gazi Osman Paşa Camii İmam Hatibi Sefer Kaya ve Yeşil Camii İmam Hatibi Habip Önal'ın okuduğu mevlid-i şerifin ardından cami çıkışında emniyet mensupları tarafından gül suyu, şeker ve lokum ikramı yapıldı.

Merkez Osmanlı Cami İmam Hatibi Selahattin Albayrak, emniyet teşkilatı tarafından her yıl şehit polisler için mevlid-i şerif okutulduğunu söyleyerek, Bu tür etkinliklerin devam etmesi biz din görevlileri ve cemaatimiz için de mutluluk verici bir durumdur. Polis teşkilatımızdan ahirete intikal edenlere Allah rahmet etsin. Mekanlarını cennet, geride kalanlarına sağlık, sıhhat ve sabır ihsan eylesin" dedi.