Vergi Dairesi Müdürlüğü 100 Ağaç Fidanı Dikti

Malkara Vergi Dairesi Müdürlüğü, Malkara Kozyörük ağaçlandırma sahasında 100 çam fidanı dikti.

Vergi Dairesi Müdürlüğü 100 Ağaç Fidanı Dikti
Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdülkayyum Karayel'inde katıldığı programa İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Kozyörük Belediye Başkanı Hasan Basri Yay, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Şube Müdürü Mehmet Peköz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış, İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Mal Müdürü Lütfü Soylu, Kozyörük Belediye Meclis Üyeleri Davut Kif, Mehmet Türkan, mahalle muhtarları Cemalettin Toluca ve Salih Ceylan ile Kozyörük İlköğretim Okulu Müdürü ve öğrencilerikatıldılar.

Tören sırasında Kozyörük İlköğretim Okulu öğrencilerine Malkara Vergi Dairesi yazılı tişörtleri veren ve giydiren Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ve Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdülkayyum Karayel, bundan sonra öğrencilerin bu tişörtleri giyerek burada devamlı ağaç dikmelerini istedi.

Programda bir konuşma yapan Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çelik Orman Haftasında başka bir program nedeniyle erteledikleri ağaç dikme törenine katılan misafirlere teşekkür ederek, "Bugün burada 100 fidanı toprakla buluşturacağız. Törenimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Artık, Malkara Vergi Dairesinin de bir Hatıra Ormanı var" dedi.

Törende öğrencilere ve gelen misafirlere bir konuşma yapan Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, ağaçları dikmenin değil, onları korumanın ve bakmanın çok önemli olduğunu belirterek, "4-5 yıl sonra bu ağaçlar büyüdüğünde gururlanacaksınız. Bu ağaçları ben dikmiştim diyeceksiniz. Ağaç dikmesini biliyorsunuz. Bunları sulayacak ve koruyacaksınız. Atalarımız her zaman ağaç dikmeyi önermiştir. Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikin demişlerdir. Bu ağacın ve ormanın önemini anlatmaktadır" dedi.

Törene katılan tüm misafirler Hatıra Ormanı alanına getirilen fidanları dikerek görevlerini yerine getirdiler. Tören sonrasında misafirlere Pilav, ayran ve helva ikram edildi .