İlköğretim Öğrencileri Okul Bahçesinde Resim Sergisi Açtı

Amasya'nın Göynücek ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bahçesinde resim sergisi açtı Okulun üçüncü sınıfından 34 öğrenci tarafında açılan resim sergisi, renkli görüntülere sahne oldu.

Sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Yaşar Kahveci, “Öğrencilerimizin gayretleri ile güzel bir resim sergisi hazırlamış bulunuyoruz. Çocuklarımız bu resimleri saf, tertemiz duygular içinde tuvallere aktardılar. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları bu çabalarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrencilerin yıl içinde yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezen Göynücek Kaymakamı Mehmet Mut, sergiyi gezerek, eser sahibi öğrencilerle tek tek sohbet etti. Kaymakam Mehmet Mut, “Öğrencilerimizin yapmış olduğu resimler gerçekten çok güzel. Öğrenciler ressamın bile göremediği bazı ayrıntıları görerek tuvale aktarmışlar. Gördüğüm kadarı ile öğrencilerimizin hayal dünyası yine sınır tanımamış. Herşeyi çok geniş düşünüyor, kuralsız, kaidesiz ama yaptıkları her şey tertemiz. Hepsi kendine özgü değişik çalışmalar yapmış. Geleceğimiz olan bu öğrencilerimize güveniyorum. Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sergiye Kaymakam Mehmet Mut'un yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Erdoğan Söyleyen, Belediye Başkanı Talip Alabuğa, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtaran, İlçe Müftüsü Rüstem Can, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda ziyaretçilere meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi .